Dizabnet

Reţeaua DIZABNET a fost înfiinţată în 2007 şi acţionează ca o platformă de comunicare şi reprezentare pentru prestatorii de servicii în domeniul dizabilităţii, în complementaritate cu organizaţiile care reprezintă interesele şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi în acord cu documentele internaţionale din acest domeniu, în special Convenţia ONU privind Drepturile Persoanelor cu dizabilităţi.

icon_widget_image Aleea Vrancea nr.1, 540517 Tîrgu-Mureş, Romania icon_widget_image 0723686434 0265257057 icon_widget_image andreia.moraru@dizabnet.ro office@dizabnet.ro

Dizabnet

  /  Evenimente   /  Save the Date! Conferința EASPD, București, România, 16-17 mai 2019

Save the Date! Conferința EASPD, București, România, 16-17 mai 2019

Save the Date!
Conferința EASPD

Investind în servicii sociale, investim în oameni
București, România, 16-17 mai 2019

EASPD – Asociația Europeana a Prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilități, în parteneriat cu Federația Dizabnet, FONSS și FDSC – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile vă invită să participați la Conferința internațională”Investind în servicii sociale, investim în oameni”.

Scopul conferinței este de a explora diferite modele europene de finanțare a serviciilor sociale și de a evalua punctele tari și provocările acestora în dezvoltarea unor servicii de suport de calitate.

Vă invităm să participați pentru a:

  • Identifica ariile necesare de investiții pentru serviciile sociale din Europa
  • Explora caracteristicile diferitelor scheme de finanțare la nivel regional și sectorial
  • Dezbate potențialul impact social al investițiilor private
  • Discuta cele mai bune soluții de a răspunde la nevoi locale cu sprijinul fondurilor europene

Pentru a afla ultimele informații despre conferință, accesați: http://easpd.eu/en/content/annual-conference-2019-romania

Evenimentul este organizat de EASPD cu suportul Federației Dizabnet, FONSS și FDSC