Dizabnet

Reţeaua DIZABNET a fost înfiinţată în 2007 şi acţionează ca o platformă de comunicare şi reprezentare pentru prestatorii de servicii în domeniul dizabilităţii, în complementaritate cu organizaţiile care reprezintă interesele şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi în acord cu documentele internaţionale din acest domeniu, în special Convenţia ONU privind Drepturile Persoanelor cu dizabilităţi.

icon_widget_image Aleea Vrancea nr.1, 540517 Tîrgu-Mureş, Romania icon_widget_image 0723686434 0265257057 icon_widget_image andreia.moraru@dizabnet.ro office@dizabnet.ro

Dizabnet

  /  Stiri   /  Premiile COPAC: Andreia Moraru propus la secțiunea Lider ONG

Premiile COPAC: Andreia Moraru propus la secțiunea Lider ONG

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România organizează anul acesta a doua ediție a Premiilor COPAC. Această inițiativă a fost reluată și anul acesta din dorința de a descoperi organizații și oameni care schimbă în bine lucrurile în zona lor de activitate.

Cu mare bucurie vă informăm, din jud. Mureș la secțiunea Lider ONG a fost propusă Andreia Moraru din partea Federației Dizabnet.

Andreia Moraru militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilități de mai mult de 15 ani și a contribuit la dezvoltarea serviciilor sociale. O persoană care este devotată muncii sale, un expert excelent.

În cazul în care și dvs. susțineți munca ei depusă în favoarea persoanelor cu dizabilități, vă invităm să o votați cu încredere, accsând link-ul următor: http://www.premii2017.copac.ro/

Puteți vota până în data de 14 septembrie 2017, orele 12.00. Vă învităm deasemenea să diseminați aceasă știre ca tot mai multe persoane care cred în munca ei să aibă posibilitatea de a o vota!

Mai jos aveți o prezentare cu câteva activități de elaborare de analize, rapoarte și luări de poziție mai importante la elaborarea cărora a participat și Andreia Moraru sau a fost inițiatorul acestora.

Infograpic lobby advocacy activity