Dizabnet

Reţeaua DIZABNET a fost înfiinţată în 2007 şi acţionează ca o platformă de comunicare şi reprezentare pentru prestatorii de servicii în domeniul dizabilităţii, în complementaritate cu organizaţiile care reprezintă interesele şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi în acord cu documentele internaţionale din acest domeniu, în special Convenţia ONU privind Drepturile Persoanelor cu dizabilităţi.

icon_widget_image Aleea Vrancea nr.1, 540517 Tîrgu-Mureş, Romania icon_widget_image 0723686434 0265257057 icon_widget_image andreia.moraru@dizabnet.ro office@dizabnet.ro

Dizabnet

  /  Cursuri   /  Invitație workshop „Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități”

Invitație workshop „Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități”

INVITAȚIE WORKSHOP
„ Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități”

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, în parteneriat cu Fundația Alpha Transilvană, are plăcerea de a vă invita în data de 16 mai 2017, ora 9:30, la Biblioteca Națională a României ( sala HUB), la workshop-ul “Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități”.
Workshop-ul este organizat în cadrul proiectului internațional D-LoT (Disability Leaders of Tomorrow), proiect internațional desfășurat în 15 țări și coordonat de către Asociația Europeană a Prestatorilor de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilități (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities- EASPD).
Proiectul are ca rol acordarea de suport profesionistilor din cadrul organizațiilor furnizoare de servicii sociale în aplicarea principiilor Convenției Națiunilor Unite privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități ( The United Nation Convention on the Rights of Persons with Disabilities, UN CRPD).
Printre invitați, se vor regăsi reprezentanți ai ONG-urilor, ai autorităților publice și alți actori interesați de domeniul furnizării serviciilor sociale.
Vă rugăm să confirmați prezenta dvs. până la data 13.05.2017, la adresa de e-mail loredana.spilca@organizatia-suedeza.ro sau la numărul de telefon 0752.084.388.

Proiectul D-LOT este finantat de catre Stavros Niarchos Foundation.
Pentru mai multe informații despre proiectul D-LoT, puteți consulta pagina www.dlot.eu
“This activity is organised as part of the Disability Leaders of Tomorrow Project (D-LoT), which has been generously supported by the Stavros Niarchos Foundation. Responsibility for the information and views expressed in this program lies entirely with the presenter(s).

Invitatie workshop 16 mai

AGENDA workshop 16 mai