Dizabnet

Reţeaua DIZABNET a fost înfiinţată în 2007 şi acţionează ca o platformă de comunicare şi reprezentare pentru prestatorii de servicii în domeniul dizabilităţii, în complementaritate cu organizaţiile care reprezintă interesele şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi în acord cu documentele internaţionale din acest domeniu, în special Convenţia ONU privind Drepturile Persoanelor cu dizabilităţi.

icon_widget_image Aleea Vrancea nr.1, 540517 Tîrgu-Mureş, Romania icon_widget_image 0723686434 0265257057 icon_widget_image andreia.moraru@dizabnet.ro office@dizabnet.ro

Dizabnet

  /  Cursuri   /  Invitație – Atelier de scriere de proiecte de Parteneriate strategice în domeniul Educației Adulților

Invitație – Atelier de scriere de proiecte de Parteneriate strategice în domeniul Educației Adulților

Atelier de scriere de proiecte de Parteneriate strategice în domeniul Educației Adulților

people-woman-coffee-meeting-large

Avem placerea sa va anuntam ca in perioada 19-21 octombrie 2016, in Alba Iulia, se organizeaza  atelierul de scriere de proiecte de Parteneriate strategice in domeniul Educatiei Adultilor, in cadrul programului Erasmus+. Atelierul vizeaza organizatiile si institutiile care doresc sa implementeze proiecte dedicate dezvoltarii personale a adultilor sau crearii de resurse pentru cresterea calitatii oportunitatilor de formare oferite adultilor.

Proiectele de parteneriat strategic în domeniul educației adulților pot:

–          Sa faciliteze dezvoltarea, transferul și punerea în aplicare a unor practici inovatoare la nivel organizatoric (local, regional, național și european)

–          Sa implementeze inițiative comune cu scopul promovării, cooperării, învățării reciproce și schimbului de experiențe la nivel european în domeniul educației adulților.

Toate informatiile necesare pentru inscrierea la acest atelier se gasesc accesand acest link: http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/843 .

Va rugam sa parcurgeti cu atentie criteriile de eligiblitate si de selectie, sa analizati oportunitatea inscrierii la atelier in interiorul organizatiei/institutiei dumneavoastra si sa completati cu mare atentie formularul de inscriere la atelier, dezvoltand o idee specifica de proiect pe care sa o putem transforma apoi impreuna in sala de curs intr-un proiect. Puteti sa va inscrieti la acest atelier pana in 13 octombrie 2016.

Este important ca potentialii aplicanti la acest atelier sa inteleaga valentele acestui domeniu si sa aiba un interes real pentru a dezvolta proiecte specifice. Pentru a verifica eligibilaltea organizatiei sau institutiei dumneavoastra pentru domeniul Educatia Adultilor din cadrul programului Erasmus+ va incurajam sa cititi informatiile disponibile la acest link: http://www.erasmusplus.ro/educatia-adultilor-parteneriate

In masura in care timpul va permite si detineti informatii despre potentiali candidati interesati sa implementeze proiecte de Parteneriat strategic in domeniul educatiei adultilor in cadrul programului Erasmus+ (organizatii culturale, biblioteci, muzee, teatre, institute de formare, penitenciare, asociati de parinti, etc) va rugam sa redirectionati aceste informatii catre ei.

Apreciem sustinerea dumneavoastra! Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

 

Corina Pintea

Formator Erasmus+

Email: corapintea@gmail.com

Telefon: 0741201729

 

Cristina Rigman

Formator Erasmus+

E-mail: cristinarigman@gmail.com

Telefon: 0744508227