Dizabnet

Reţeaua DIZABNET a fost înfiinţată în 2007 şi acţionează ca o platformă de comunicare şi reprezentare pentru prestatorii de servicii în domeniul dizabilităţii, în complementaritate cu organizaţiile care reprezintă interesele şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi în acord cu documentele internaţionale din acest domeniu, în special Convenţia ONU privind Drepturile Persoanelor cu dizabilităţi.

icon_widget_image Aleea Vrancea nr.1, 540517 Tîrgu-Mureş, Romania icon_widget_image 0723686434 0265257057 icon_widget_image andreia.moraru@dizabnet.ro office@dizabnet.ro

Dizabnet

  /  Evenimente   /  Invitație – Forum Dizabnet 2017 // 10 ani cu Dizabnet

Invitație – Forum Dizabnet 2017 // 10 ani cu Dizabnet

INVITAȚIE

FORUMUL DIZABNET 2017, 10 ani cu Dizabnet

 

1. Afis Forum Dizabnet

Dragi colegi, membri ai Dizabnet

 

DIZABNET – Reţeaua prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi și FONSS- Federația Organizațiilor Neguvernamantale pentru Servicii Sociale vă invită în data de 27-28 februarie 2017 la Hotel Salvator din Miercurea Ciuc (str. Szék, nr. 147), la întâlnirea anuală a membrilor săi pentru a marca împreună cei 10 ani de la constituirea rețelei, precum și înființarea Federației Dizabnet.

Evenimentul se adresează tuturor instituțiilor și organizațiilor neguvernamentale interesate de temele propuse în agendă, atât reprezentanţilor prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi publici şi privaţi, autorităților publice interesate, cât şi reprezentanţilor organizaţiilor persoanelor cu dizabilităţi, respectiv reprezentanţilor atelierelor şi unităţilor protejate.

Cu această ocazie dorim să:

  • Prezentăm activitatea Dizabnet în cei 10 ani de la constituire;
  • Dezbatem cum poate ajuta Federația Dizabnet organizațiile membre;
  • Exploatăm resursele organizațiilor membre, de exemplu, pentru a putea planifica cursuri sau a încheia parteneriate pentru derulare de proiecte.
  • Prezentăm exemple de bună practică în implementarea la nivel local a legii subvențiilor și legea achizițiilor publice (contractarea serviciilor sociale)
  • Prezentăm două proiecte Erasmus+ despre mentorat în servicii sociale și pregătira beneficiarilor și angajaților în vederea dezinstituționalizării.

În cadrul evenimentului, FONSS va prezenta demersurile sale în sprijinul furnizorilor de servicii sociale mai ales în domeniul contractării.

Mai multe detalii și informații găsiți în agenda atașată.

Mesele (2 prânzuri și o cină), o noapte de cazare, respectiv pauzele de cafea pe parcursul evenimentului sunt asigurate de către organizatori. Organizarea transportului la şi de la locul desfăşurării evenimentului, respectiv o parte din cheltuielile aferente vor fi suportate de către participanţi. Transportul va fi decontat în cuantumul de 50 ron/ persoană (dus – întors).

Pentru a putea organiza în condiţii cât mai bune evenimentul vă rugăm să completați fişa de înscriere anexată şi să o trimiteți până în data de 21 februarie 2017, ora 12.00 către Szász Tünde la adresa szasztundecsilla92@gmail.com. Informaţii suplimentare 0741-551.240.

Vă așteptăm!

 

Înscrierile se fac pe principiul ”primul venit, primul servit” , în limita locurilor disponibile.

 Invitatie Dizabnet 2017

Agenda Dizabnet 2017

Formular de inscriere Dizabnet 2017 

 

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului “Vocea ONG”. Proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.