Dizabnet

Reţeaua DIZABNET a fost înfiinţată în 2007 şi acţionează ca o platformă de comunicare şi reprezentare pentru prestatorii de servicii în domeniul dizabilităţii, în complementaritate cu organizaţiile care reprezintă interesele şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi în acord cu documentele internaţionale din acest domeniu, în special Convenţia ONU privind Drepturile Persoanelor cu dizabilităţi.

icon_widget_image Aleea Vrancea nr.1, 540517 Tîrgu-Mureş, Romania icon_widget_image 0723686434 0265257057 icon_widget_image andreia.moraru@dizabnet.ro office@dizabnet.ro

Dizabnet

  /  Evenimente   /  Forum Dizabnet 2018

Forum Dizabnet 2018

site

INVITAȚIE

FORUMUL DIZABNET 2018 

 

FEDERAȚIA DIZABNET – Reţeaua prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi  în colaborare cu EASPD – Asociația Europeană a Prestatorilor de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilități (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities) vă invită în data de 28-29 mai 2018 la Hotel Kolping din Brașov (Str. Petofi Sandor,nr.27) la întâlnirea anuală a membrilor săi.

Evenimentul se adresează tuturor instituțiilor și organizațiilor neguvernamentale interesate de temele propuse în agendă, atât reprezentanţilor prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi publici şi privaţi, autorităților publice interesate, cât şi reprezentanţilor organizaţiilor persoanelor cu dizabilităţi, respectiv reprezentanţilor atelierelor şi unităţilor protejate.

Știind faptul că în aceste zile vor fi Rusaliile și probabil mulți dintre cei care doriți să participați veți avea un weekend prelungit, vă propunem să combinăm minivacanța cu ceva util, și să petrecem cîteva zile împreună la Hotel Kolping din Brașov cu o vedere ca în povești și deasemenea să discutăm lucrurile importante ce țin de munca noastră de zi de zi.

Informații în legătură cu programul pe care vi-l propunem găsiți în agenda atașată, respectiv mai multe detalii despre locație găsiți pe http://hotel.kolping.ro.

Cazarea pentru 1 noapte, mesele (2 prânzuri și o cină), respectiv pauzele de cafea pe parcursul evenimentului sunt asigurate de către organizatori. Înscrierile se fac pe principiul ”primul venit, primul servit”, în limita locurilor disponibile.

Pentru a putea organiza în condiţii cât mai bune evenimentul vă rugăm să completați fişa de înscriere anexată şi să o trimiteți până în data de  24 mai 2018, ora 16.00 către Szász Tünde la adresa szasztundecsilla92@gmail.com. Pentru informaţii suplimentare ne puteți contacta la 0741-551.240.

Vă așteptăm cu drag!

Agenda Forum Dizabnet 2018 RO

Fisa de inscriere _Forum Dizabnet 2018 – alte orase

Fisa de inscriere _Forum Dizabnet 2018 – Brasov