Dizabnet

Reţeaua DIZABNET a fost înfiinţată în 2007 şi acţionează ca o platformă de comunicare şi reprezentare pentru prestatorii de servicii în domeniul dizabilităţii, în complementaritate cu organizaţiile care reprezintă interesele şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi în acord cu documentele internaţionale din acest domeniu, în special Convenţia ONU privind Drepturile Persoanelor cu dizabilităţi.

icon_widget_image Aleea Vrancea nr.1, 540517 Tîrgu-Mureş, Romania icon_widget_image 0723686434 0265257057 icon_widget_image andreia.moraru@dizabnet.ro office@dizabnet.ro

Dizabnet

  /  De la membrii Dizabnet   /  Conferința ”ACCES LA INFORMAȚII PENTRU SURZI” – 28 iulie 2016

Conferința ”ACCES LA INFORMAȚII PENTRU SURZI” – 28 iulie 2016

INVITAŢIE

Conferinţă ,,ACCES LA INFORMAȚII PENTRU SURZI’’

Cluj-Napoca, 28 iulie 2016

Asociația Națională a Interpreților Autorizați în Limbaj Mimico – Gestual (ANIALMG)are plăcerea de a vă invita la conferinţa „ACCES LA INFORMATII PENTRU SURZI”, parte  a proiectului cu  acelasi  nume finanţat  de Fundaţia  Orange în  cadrul concursului „Lumea prin culoare şi sunet”, ediția 2015.

Evenimentul  va  avea  loc  în  data  de  28  iulie  2016,  începând  cu  ora  10.00,  în Sala Mare la Primăria  Municipiului Cluj  Napoca,  pe  Calea  Moților,  nr.  3,  în Cluj Napoca.

Cu  această  ocazie vor  fi  lansate website-urile www.ailg.ro (informaţii  utile  pentru persoanele cu deficienţe de auz) și www.dlmg.ro (dicţionar de semne video în limbaj mimico-gestual) si vor fi prezentate rezultatele proiectului. La eveniment vor participa coordonatorii  proiectului,  jurnaliști, reprezentanți  ai  autorităților,  cadre  didactice, interpreți  în  limbaj  mimico – gestual  și persoane  cu  deficiențe  de  auz, beneficiari  ai activităților.

Vă rugăm să confirmaţi participarea dvs. la eveniment până la data de 25 iulie 2016, la adresa de e-mail: anialmg_rom@yahoo.com

Participarea la conferință este gratuită. Pentru participanții care nu sunt din Cluj Napoca, se asigură cazare, masă și transport, în limita locurilor disponibile. Pentru participare și detalii legate de decontare, vă rugăm să ne scrieți până în data de 24 iulie 2016.

Pentru alte informații, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

Vă mulţumim pentru interes şi vă aşteptăm cu drag!

Invitatie_proiect_Fundatia Orange_ANIALMG-page-001