Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Webinar pentru jurnaliști și organizații neguvernamentale | Dizabnet

Logo parteneri proiect 2015

I N V I T A Ț I E

 

Webinar pentru jurnaliști și organizații neguvernamentale

 

– Dizabilitatea în presă –

 

Joi, 7 aprilie, între orele 17:00 – 18:30 Fundația Transilvană Alpha organizează webinarul ”Dizabilitatea în presă”. Află cum este reflectată dizabilitatea în presa din România și descoperă recomandările din Ghidul Dizabilității pentru jurnaliști și profesioniști din mass – media!

Fie că ești jurnalist sau membru de ONG, te invităm să pui întrebări și să formulezi propuneri.

Ideile tale contează!

Webinarul va fi susținut de către Emil Sabău, Specialist PR la Fundația Transilvană Alpha din Tîrgu – Mureș.

Programul webinarului:

17:00 – 17:30 – Prezentarea studiului Dizabilitatea în presă
17:30 – 17:45 – Prezentarea Ghidului Dizabilității pentru jurnaliști și profesioniștii din media
17:45 – 18:30 – Sesiune de întrebări și răspunsuri

Pentru a te înscrie la webinar accesează:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8337791660687844099

Persoană de contact:

Emil Sabău, Specialist PR, Fundația Transilvană Alpha, emil_sabau@alphatransilvana.ro


NOUTĂȚI

Trainer Emil Sabău, Specialist PR la Fundația Transilvană Alpha din Tîrgu – Mureș

ppoza EmilS

 

Emil Sabău a absolvit la Facultatea de Științe și Litere de la Universitatea ”Petru Maior” din Tîrgu – Mureș. În perioada 2004- 2010 a fost redactor știri la ProTV Tîrgu – Mureș, redactor-prezentator de știri la Radio Mix FM și realizator programe la Radio ProFm – stația locală Tîrgu – Mureș iar începând din 2010 până în 2013 a fost pe rând redactor, realizator și producător general la postul local de televiziune ȘtiiTV Tîrgu – Mureș.

Din 2013 lucrează ca și specialist relații publice la Fundația Transilvană Alpha din Tîrgu – Mureș.

Emil Sabău este  co-autor al Studiul Dizabilitatea în presă pe care îl va prezenta în cadrul webinarului.

 

 

 


Evenimentul este susținut în cadrul proiectului ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, având ca promotor Fundația Transilvană Alpha din Târgu Mureș

footer

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.