Dizabnet

Reţeaua DIZABNET a fost înfiinţată în 2007 şi acţionează ca o platformă de comunicare şi reprezentare pentru prestatorii de servicii în domeniul dizabilităţii, în complementaritate cu organizaţiile care reprezintă interesele şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi în acord cu documentele internaţionale din acest domeniu, în special Convenţia ONU privind Drepturile Persoanelor cu dizabilităţi.

icon_widget_image Aleea Vrancea nr.1, 540517 Tîrgu-Mureş, Romania icon_widget_image 0723686434 0265257057 icon_widget_image andreia.moraru@dizabnet.ro office@dizabnet.ro

Dizabnet

  /  Media   /  Sesiune de informare la Fundația Alpha Transilvană – Zi de Zi

Sesiune de informare la Fundația Alpha Transilvană – Zi de Zi

În ziua de marți, 8 septembrie, de la ora 17:00, sediul Fundației Transilvană Alpha, de pe strada Aleea Vrancea nr.1, va găzdui o conferință de presă și sesiune de informare pentru jurnaliști, persoane cu dizabilități și organizații neguvernamentale, organizată în cadrul proiectului ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”. Conferința de presă se va desfășura  începând cu ora 17:00. Sesiunea de informare va avea loc după conferința de presă, de la ora 17:30 și va avea ca temă prezentarea studiului ”Dizabilitatea în presă” și a ”Ghidului dizabilității pentru jurnaliștii și lucrătorii din mass-media”. Proiectul este finanțat prin granturile SEE 2009–2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Fundația Alpha Transilvană este o organizaţie ce sensibilizează şi umple miile de lipsuri concrete la nivelul vieţii cotidiene personale, familiale şi comunitare, nevoi care, datorită extraordinarei lor diversităţi, nu se pot rezolva numai prin legi sau alocări de fonduri.

Sursa: http://www.zi-de-zi.ro/sesiune-de-informare-la-fundatia-alpha-transilvana/