Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Save the Date! Conferința EASPD, București, România, 16-17 mai 2019 | Dizabnet

Save the Date!
Conferința EASPD

Investind în servicii sociale, investim în oameni
București, România, 16-17 mai 2019

EASPD – Asociația Europeana a Prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilități, în parteneriat cu Federația Dizabnet, FONSS și FDSC – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile vă invită să participați la Conferința internațională”Investind în servicii sociale, investim în oameni”.

Scopul conferinței este de a explora diferite modele europene de finanțare a serviciilor sociale și de a evalua punctele tari și provocările acestora în dezvoltarea unor servicii de suport de calitate.

Vă invităm să participați pentru a:

  • Identifica ariile necesare de investiții pentru serviciile sociale din Europa
  • Explora caracteristicile diferitelor scheme de finanțare la nivel regional și sectorial
  • Dezbate potențialul impact social al investițiilor private
  • Discuta cele mai bune soluții de a răspunde la nevoi locale cu sprijinul fondurilor europene

Pentru a afla ultimele informații despre conferință, accesați: http://easpd.eu/en/content/annual-conference-2019-romania

Evenimentul este organizat de EASPD cu suportul Federației Dizabnet, FONSS și FDSC

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.