Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Premiile COPAC: Andreia Moraru propus la secțiunea Lider ONG | Dizabnet

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România organizează anul acesta a doua ediție a Premiilor COPAC. Această inițiativă a fost reluată și anul acesta din dorința de a descoperi organizații și oameni care schimbă în bine lucrurile în zona lor de activitate.

Cu mare bucurie vă informăm, din jud. Mureș la secțiunea Lider ONG a fost propusă Andreia Moraru din partea Federației Dizabnet.

Andreia Moraru militează pentru drepturile persoanelor cu dizabilități de mai mult de 15 ani și a contribuit la dezvoltarea serviciilor sociale. O persoană care este devotată muncii sale, un expert excelent.

În cazul în care și dvs. susțineți munca ei depusă în favoarea persoanelor cu dizabilități, vă invităm să o votați cu încredere, accsând link-ul următor: http://www.premii2017.copac.ro/

Puteți vota până în data de 14 septembrie 2017, orele 12.00. Vă învităm deasemenea să diseminați aceasă știre ca tot mai multe persoane care cred în munca ei să aibă posibilitatea de a o vota!

Mai jos aveți o prezentare cu câteva activități de elaborare de analize, rapoarte și luări de poziție mai importante la elaborarea cărora a participat și Andreia Moraru sau a fost inițiatorul acestora.

Infograpic lobby advocacy activity

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.