Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Invitație – Seminar ”Dizabilitatea și statistica” | Dizabnet

Logo parteneri proiect 2015

I N V I T A Ț I E 

Seminar ”Dizabilitatea și statistica

– Evoluții recente la nivel internațional și provocări pentru guvernele naționale în lumina Convenției ONU cu privire la drepturile persoanelor cu dizabilități –

 

        ANPD – Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități, Fundația Transilvană Alpha, Asociația Reninco – Rețeaua Națională de Informare și Cooperare Pentru integrarea în Comunitate a Copiilor și Tinerilor cu Cerințe Educative Speciale și partenerii au plăcerea de a vă invita la Seminarul ”Dizabilitatea și statistica” pe tema ”Evoluții recente la nivel internațional și provocări pentru guvernele naționale, în lumina Convenției ONU cu privire la drepturile persoanelor cu dizabilități”. Evenimentul este susținut în cadrul proiectului ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, având ca promotor Fundația Transilvană Alpha din Târgu Mureș.

        Pentru o mai bună înțelegere a domeniului de discuție găsiți în documentul anexat o sinteză a temei pe care o punem în dezbatere.

        Seminarul va avea loc conform agendei alăturate în data de 24 martie 2016, începând cu ora 10:30, la Sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, sector 1,B-dul Mareșal Averescu nr.17 (intrare din B-dul Mărăști nr.14), Sala 6 – Pavilon C, parter.

        Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment până cel târziu în data de 22 martie 2016 la una dintre adresele de email: forum_societateacivila@anpd.gov.ro sau office@dizabnet.ro .

 

Persoană de contact:

Georgeta Mihalache, consilier, Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități,

0723-365.173

Andreia Moraru, manager de proiect, Fundația Transilvană Alpha, 0723-686.434

Agenda Seminar Dizabilitatea si statistica

Executive summary_Costul dizabilității

footer

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.