Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Invitație – Atelier de scriere de proiecte de Parteneriate strategice în domeniul Educației Adulților | Dizabnet

Atelier de scriere de proiecte de Parteneriate strategice în domeniul Educației Adulților

people-woman-coffee-meeting-large

Avem placerea sa va anuntam ca in perioada 19-21 octombrie 2016, in Alba Iulia, se organizeaza  atelierul de scriere de proiecte de Parteneriate strategice in domeniul Educatiei Adultilor, in cadrul programului Erasmus+. Atelierul vizeaza organizatiile si institutiile care doresc sa implementeze proiecte dedicate dezvoltarii personale a adultilor sau crearii de resurse pentru cresterea calitatii oportunitatilor de formare oferite adultilor.

Proiectele de parteneriat strategic în domeniul educației adulților pot:

–          Sa faciliteze dezvoltarea, transferul și punerea în aplicare a unor practici inovatoare la nivel organizatoric (local, regional, național și european)

–          Sa implementeze inițiative comune cu scopul promovării, cooperării, învățării reciproce și schimbului de experiențe la nivel european în domeniul educației adulților.

Toate informatiile necesare pentru inscrierea la acest atelier se gasesc accesand acest link: http://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/843 .

Va rugam sa parcurgeti cu atentie criteriile de eligiblitate si de selectie, sa analizati oportunitatea inscrierii la atelier in interiorul organizatiei/institutiei dumneavoastra si sa completati cu mare atentie formularul de inscriere la atelier, dezvoltand o idee specifica de proiect pe care sa o putem transforma apoi impreuna in sala de curs intr-un proiect. Puteti sa va inscrieti la acest atelier pana in 13 octombrie 2016.

Este important ca potentialii aplicanti la acest atelier sa inteleaga valentele acestui domeniu si sa aiba un interes real pentru a dezvolta proiecte specifice. Pentru a verifica eligibilaltea organizatiei sau institutiei dumneavoastra pentru domeniul Educatia Adultilor din cadrul programului Erasmus+ va incurajam sa cititi informatiile disponibile la acest link: http://www.erasmusplus.ro/educatia-adultilor-parteneriate

In masura in care timpul va permite si detineti informatii despre potentiali candidati interesati sa implementeze proiecte de Parteneriat strategic in domeniul educatiei adultilor in cadrul programului Erasmus+ (organizatii culturale, biblioteci, muzee, teatre, institute de formare, penitenciare, asociati de parinti, etc) va rugam sa redirectionati aceste informatii catre ei.

Apreciem sustinerea dumneavoastra! Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

 

Corina Pintea

Formator Erasmus+

Email: corapintea@gmail.com

Telefon: 0741201729

 

Cristina Rigman

Formator Erasmus+

E-mail: cristinarigman@gmail.com

Telefon: 0744508227

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.