Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Invitație – Forum Dizabnet 2017 // 10 ani cu Dizabnet | Dizabnet

INVITAȚIE

FORUMUL DIZABNET 2017, 10 ani cu Dizabnet

 

1. Afis Forum Dizabnet

Dragi colegi, membri ai Dizabnet

 

DIZABNET – Reţeaua prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi și FONSS- Federația Organizațiilor Neguvernamantale pentru Servicii Sociale vă invită în data de 27-28 februarie 2017 la Hotel Salvator din Miercurea Ciuc (str. Szék, nr. 147), la întâlnirea anuală a membrilor săi pentru a marca împreună cei 10 ani de la constituirea rețelei, precum și înființarea Federației Dizabnet.

Evenimentul se adresează tuturor instituțiilor și organizațiilor neguvernamentale interesate de temele propuse în agendă, atât reprezentanţilor prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi publici şi privaţi, autorităților publice interesate, cât şi reprezentanţilor organizaţiilor persoanelor cu dizabilităţi, respectiv reprezentanţilor atelierelor şi unităţilor protejate.

Cu această ocazie dorim să:

  • Prezentăm activitatea Dizabnet în cei 10 ani de la constituire;
  • Dezbatem cum poate ajuta Federația Dizabnet organizațiile membre;
  • Exploatăm resursele organizațiilor membre, de exemplu, pentru a putea planifica cursuri sau a încheia parteneriate pentru derulare de proiecte.
  • Prezentăm exemple de bună practică în implementarea la nivel local a legii subvențiilor și legea achizițiilor publice (contractarea serviciilor sociale)
  • Prezentăm două proiecte Erasmus+ despre mentorat în servicii sociale și pregătira beneficiarilor și angajaților în vederea dezinstituționalizării.

În cadrul evenimentului, FONSS va prezenta demersurile sale în sprijinul furnizorilor de servicii sociale mai ales în domeniul contractării.

Mai multe detalii și informații găsiți în agenda atașată.

Mesele (2 prânzuri și o cină), o noapte de cazare, respectiv pauzele de cafea pe parcursul evenimentului sunt asigurate de către organizatori. Organizarea transportului la şi de la locul desfăşurării evenimentului, respectiv o parte din cheltuielile aferente vor fi suportate de către participanţi. Transportul va fi decontat în cuantumul de 50 ron/ persoană (dus – întors).

Pentru a putea organiza în condiţii cât mai bune evenimentul vă rugăm să completați fişa de înscriere anexată şi să o trimiteți până în data de 21 februarie 2017, ora 12.00 către Szász Tünde la adresa szasztundecsilla92@gmail.com. Informaţii suplimentare 0741-551.240.

Vă așteptăm!

 

Înscrierile se fac pe principiul ”primul venit, primul servit” , în limita locurilor disponibile.

 Invitatie Dizabnet 2017

Agenda Dizabnet 2017

Formular de inscriere Dizabnet 2017 

 

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului “Vocea ONG”. Proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

 

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.