Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Implicare în finalizarea Strategiei ”O societate fără bariere pentru persoanele cu dizabilități” | Dizabnet

IMPACT: 

În urma demersurilor ONPHR, Dizabnet, ș.a. rețele și organizații din domeniul dizabilității s-a renunțat la varianta inițială a Strategiei (din 2013) și s-a trecut la elaborarea unei noi Strategii, iar pe baza acesteia a Planului de acțiune. Pe tot parcursul acestui demers am fost prezenți pe parte de comunicare între organizațiile societății civile, cu colectare de opinii de la acestea și de introducere a modificărilor solicitate. În general, acestea au fost preluate în marea majoritate.  


Implicare DIZABNET in finalizarea Strategiei “O societate fără bariere pentru persoanele cu dizabilităţi” 2015-2020 (coordonare-informare, realizare-trimitere scrisoare deschisa, organizare-participare dezbateri publice – 21 ian, 03 feb si 09 feb). Implicare în realizarea Planului de actiune al Strategiei (mar.), participare la Consiliul de Analiză a persoanelor cu dizabilităţi pentru aprobarea strategiei (23 apr. și 10 aug.)

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.