Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Forum Dizabnet 2018 | Dizabnet

site

INVITAȚIE

FORUMUL DIZABNET 2018 

 

FEDERAȚIA DIZABNET – Reţeaua prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi  în colaborare cu EASPD – Asociația Europeană a Prestatorilor de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilități (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities) vă invită în data de 28-29 mai 2018 la Hotel Kolping din Brașov (Str. Petofi Sandor,nr.27) la întâlnirea anuală a membrilor săi.

Evenimentul se adresează tuturor instituțiilor și organizațiilor neguvernamentale interesate de temele propuse în agendă, atât reprezentanţilor prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi publici şi privaţi, autorităților publice interesate, cât şi reprezentanţilor organizaţiilor persoanelor cu dizabilităţi, respectiv reprezentanţilor atelierelor şi unităţilor protejate.

Știind faptul că în aceste zile vor fi Rusaliile și probabil mulți dintre cei care doriți să participați veți avea un weekend prelungit, vă propunem să combinăm minivacanța cu ceva util, și să petrecem cîteva zile împreună la Hotel Kolping din Brașov cu o vedere ca în povești și deasemenea să discutăm lucrurile importante ce țin de munca noastră de zi de zi.

Informații în legătură cu programul pe care vi-l propunem găsiți în agenda atașată, respectiv mai multe detalii despre locație găsiți pe http://hotel.kolping.ro.

Cazarea pentru 1 noapte, mesele (2 prânzuri și o cină), respectiv pauzele de cafea pe parcursul evenimentului sunt asigurate de către organizatori. Înscrierile se fac pe principiul ”primul venit, primul servit”, în limita locurilor disponibile.

Pentru a putea organiza în condiţii cât mai bune evenimentul vă rugăm să completați fişa de înscriere anexată şi să o trimiteți până în data de  24 mai 2018, ora 16.00 către Szász Tünde la adresa szasztundecsilla92@gmail.com. Pentru informaţii suplimentare ne puteți contacta la 0741-551.240.

Vă așteptăm cu drag!

Agenda Forum Dizabnet 2018 RO

Fisa de inscriere _Forum Dizabnet 2018 – alte orase

Fisa de inscriere _Forum Dizabnet 2018 – Brasov

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.