Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Federația Dizabnet a fost înființată oficial! | Dizabnet

antet-vocea-ongFederația Dizabnet a fost înființată oficial!

În data de 17 Octombrie 2016 s-a înființat oficial Federația Dizabnet – Federația Prestatorilor de Servicii pentru Persoane cu Dizabilități. Demersurile pentru înființarea Federației Dizabnet au început în urmă cu patru luni, când membri fondatori ai federației, Asociația Hifa România, Fundația Mâini Dibace, Fundația Pentru Voi, Fundația Rhema și Fundația Rheum Care s-au întâlnit l-a ședința de constituire a Federației Dizabnet.

Rețeaua informală Dizabnet a fost constituit în anul 2007 având un număr de 22 de membri. De atunci am organizat 8 Forumuri Dizabnet și am crescut ca și număr de membri la 106 organizații membre ale Rețelei Dizabnet din România și Republica Moldova. În acești ani am inițiat și am aderat la mai multe luări de poziții pe teme importante legate de sectorul ONG și dizabilitate, printre care se numără implicarea în Finalizarea Strategiei ”O societate fără bariere pentru persoanele cu dizabilități!”, Luarea de poziție referitor la dezinstituționalizare s.a.

Reînnoiți și plini de energie vom continua munca noastră și vom reveni în curând cu noutăți privind Federația Dizabnet.

Pentru mai multe informații despre înființarea Federației Dizabnet, vă rugăm luați legătura cu Andreia Moraru, coordonator Rețea Dizabnet, andreia.moraru@dizabnet.ro, 0723 686 434.

Activitate realizată în cadrul proiectului ”Vocea ONG”, ce are ca scop creșterea capacității de dezvoltare strategică și implicare a ONG-urilor în procesul de realizare a politicilor publice în domeniul serviciilor sociale.

Proiectul ”Vocea ONG” este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției, prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă și are un buget total de 250.000 CHF. Grantul acordat este de 225.000 CHF, iar co-finanțarea asigurată de solicitant este în valoare de 25.000 CHF.

Pentru mai multe detalii despre proiect vă invităm să o contactați pe dna Mihaela Munteanu, director comunicare și advocacy FONSS, la comunicare@fonss.ro, 0740 513 864.

Vezi și Istoric Dizabnet // Obiectiv, Misiune, Viziune, Scop // Proiect Vocea ONG

atetn-jos

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.