Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Zalău – Sesiuni de informare și Curs de formare | Dizabnet
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/03/2016 - 11/03/2016
12:30 am

Location
Centrul Noro

Categories


Sesiune de informare și curs de formare organizate în cadrul proiectului ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”

Asociația PRADER WILLI susține, în perioada  9–11 martie 2016, sesiunile de informare și un curs de formare, ambele organizate în proiectul ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, având ca promotor Fundația Transilvană Alpha din Tîrgu-Mureș.

Cursul de formare pe tema ”Obiective și tehnici moderne de lobby și advocacy în domeniul dizabilității, în lumina Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități” va avea loc în perioada 9-11 martie și este destinat reprezentanților organizațiilor persoanelor cu dizabilități.

Sesiunea de informare pentru reprezentanții autorităților publice locale, serviciilor publice locale, arhitecți și urbaniști și jurnaliști va avea loc în data de 11 martie.

Citește mai mult despre eveniment și vezi Agenda aici.

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.