Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 București – Informare și Curs formare | Dizabnet
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 04/03/2016 - 06/03/2016
All Day

Location
Federația Organizația Națională a Persoanelor cu Handicap din România

Categories


Sesiune de informare și curs de formare organizate în cadrul proiectului ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”

Asociația Totul pentru Tine, Asociația Viață Independentă și Federația Organizația Națională a Persoanelor cu Handicap din România susțin, în perioada 4-6 martie 2016 la sediul Federației Organizației Naționale a Persoanelor cu Handicap din București, B-dul Mareșal Averescu nr. 17, Corp F., o sesiune de informare și un curs de formare, ambele organizate în proiectul ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”, finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, având ca promotor Fundația Transilvană Alpha din Tîrgu-Mureș.

Pentru mai multe informații despre Sesiunea de informare pentru reprezentanții autorităților publice locale și Cursul de formare pe tema ”Obiective și tehnici moderne de lobby și advocacy în domeniul dizabilității, în lumina Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități” puteți citi desccarcând următoarele documente:

 

COMUNICAT DE PRESA – Informari si curs 

AGENDA Informare și Curs Formare

 

 

 

 

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.