Dizabnet

Reţeaua DIZABNET a fost înfiinţată în 2007 şi acţionează ca o platformă de comunicare şi reprezentare pentru prestatorii de servicii în domeniul dizabilităţii, în complementaritate cu organizaţiile care reprezintă interesele şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi şi în acord cu documentele internaţionale din acest domeniu, în special Convenţia ONU privind Drepturile Persoanelor cu dizabilităţi.

icon_widget_image Aleea Vrancea nr.1, 540517 Tîrgu-Mureş, Romania icon_widget_image 0723686434 0265257057 icon_widget_image andreia.moraru@dizabnet.ro office@dizabnet.ro

Conferință finală proiect ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”

  /  Conferință finală proiect ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”

Logo parteneri proiect 2015

CONFERINȚA FINALĂ A PROIECTULUI

”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”

București, 26-27 aprilie 2016, Hotel CARO

 

          Fundația Transilvană Alpha în numele Dizabnet – Rețeaua prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilități, împreună cu partenerii Asociația Rețeaua Națională de Informare și Cooperare pentru Integrarea în Comunitate a Copiilor și Tinerilor cu Cerințe Educative Speciale – RENINCO, Federația Organizația Națională a Persoanelor cu Handicap din România – ONPHR, Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități, Serciviul Public de Asistență Socială Simeria, Asociația Hans Spalinger și Fundația Light into Europe au plăcerea de a vă invita la Conferința Finală a proiectului: ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!”

          Conferința se va desfășura la Hotel CARO, Bulevardul Barbu Văcărescu 164A și va avea două secțiuni distincte, conform agendei alăturate. Prima zi, marți, 26 aprilie 2016, începând cu ora 15:00 va fi dedicată întâlnirilor între membri rețelelor partenere – Dizabnet, Reninco, ONPHR. A doua zi, miercuri, 27 aprilie 2016, începând cu ora 09:00 va fi dedicată prezentării rezultatelor proiectului, opiniilor beneficiarilor, concluziile, recomandările acestora și nu în ultimul rând perspectivele oferite de rezultatele proiectului în ceea ce privește drepturile persoanelor cu dizabilități.

Invitatie_Conferinta Finala

Agenda_Conferinta finala

Fisa de inscriere_Conferinta finala

Persoane de contact:

Szász Tünde, Fundația Transilvană Alpha, asistent manager proiect,

E: szasztundecsilla92@gmail.com, M: 0741551240

Rodica Moise, Asociaţia RENINCO România,

E: arr@reninco.ro, T: 0213129605

 

 


NOUTĂȚI

 


 ”TOATE drepturile fundamentale pentru TOATE persoanele cu dizabilități!” este un proiect finanțat prin granturile SEE 2009–2014, în cadrul Fondului ONG în România având ca promotor Fundația Transilvană Alpha din Tîrgu-Mureș și ca partener Asociația RENINCO România. Colaboratorii proiectului sunt: Federația Națională a Persoanelor cu Dizabilități din România – ONPHR, Asociația Hans Spalinger Simeria, Serviciul Public de Asistență Socială Simeria și Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități – ANPD. Proiectul se derulează în perioada 2 iunie 2014 – 30 aprilie 2016. Bugetul total este de 154.597 euro.

footer