Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Conferință de presă de deschidere a cursului de formare ”Viziune și gândire inovativă în cadrul unui management social ” | Dizabnet

INVITAȚIE

Conferință de presă de deschidere a cursului de formare  ”Viziune și gândire inovativă în cadrul unui management social ”

 

Asociația ”Alternativa” Brâncovenești în colaborare cu Federația Dizabnet – Rețeaua prestatorilor de servicii pentru persoanele cu dizabilități are plăcerea de a vă invita la Conferință de presă de începere a cursului ”Viziune și gândire inovativă în managementul social” în cadrul proiectului ”Viziune și gândire inovativă în managementul social – Calea dezinstituționalizării”, proiect finantat prin Erasmus +.

Conferinta de presă se va desfășura în data de 16 martie 2018 , începând cu ora 09.00, și va avea ca temă prezentarea activităților proiectului și a cursului ce urmează să se desfășoare în cursul lunii martie, obiectivul programului de formare fiind formarea unor profesioniști care cunosc toate laturile procesului de dezinstituționalizare și sunt conștienți de factorii pozitivi și negativi care influențează procesul de DI, dobândirea unor cunoștințe care pot fi aplicate în practica de fiecare zi, cunoașterea unor instrumente și metode care ajută la dezvoltarea vieții independente a beneficiarilor în afara instituțiilor mari, bazată pe nevoile individuale în locuințe sociale.

 

Cursul ”Viziune și gândire inovativă în managementul social” este un curs inovativ în România și este primul de acest gen în care cei care parcurg pașii cursului de formare devin manageri de dezinstituționalizare. Cursul pregătește participanții pentru procesul de dezinstituționalizare în interiorul organizației proprii.

Cu aceelași ocazie va avea loc și începerea acestui curs de formare pentru managerii instituților din judetul Mures, ce va avea loc în cursul lunii martie 2018.

Conferința de presă va avea loc la Sala de conferințe din cadrul DGASPC Mureș, situat pe Str. Trebely nr.7 (Corp B).

 

Persoane de contact:

Dr.Barabás Dénes

Vicepreședinte Asociația Alternativa Brâncovenești

manager social, coordonator proiect

Nr.tel: 0721-402.720

 

Andreia Moraru

Președinte Federația Dizabnet

Nr.tel: 0723 – 686.434

 

 

 

Despre proiect: Path of Deinstitualisation – Urgent Moves (PODIUM) este un proiect de 32 de luni (septembrie 2015 – aprilie 2018) care are scopul de a sprijini partea referitoare la resursele financiare și umane din cadrul procesului de dezinstituționalizare inițiat în ultimii ani în Europa Centrală – Estică. Promotorul proiectului este Fogyatekos Szemelyek Eselyegyenlosegert Kozhasznu Nonprofit Kft – FSZK din Ungaria, iar partenerii proiectului sunt Regiunea Danemarca Centrală (Danemarca), Asociația Alternativa Brâncovenești (România), CUDV Draga (Slovenia), MDRI – Serbia (Serbia), ELTE – Barczi Gusztav Gyogypedagogiai Kar – Ungaria.

Mai multe informații despre proiect: http://dizabnet.ro/proiect-podium/

 

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.