Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 ANUNȚ referitor la dificultățile întâmpinate în exercitarea dreptului la vot la alegerile din 5 iunie 2016 | Dizabnet

ANUNȚ referitor la exercitarea dreptului la vot

Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Dizabilităţi, organism responsabil cu supravegherea aplicării prevederilor actelor legislative din domeniul protecţiei şi promovării drepturilor persoanelor cu dizabilităţi, vă solicită sprijinul pentru a identifica situațiile în care nu au fost asigurate condițiile necesare pentru exercitarea dreptul la vot la alegerile din data de 5 iunie 2016.

Persoanele cu dizabilități care au întâmpinat dificultăți în exercitarea dreptului la vot în data de 5 iunie 2016 sunt rugate să comunice toate detaliile la adresa de email: vot2016@anpd.gov.ro.

Demersul are în vedere îmbunătățirea cadrului legislativ referitor la asigurarea exercitării dreptului la vot.

Vă mulțumim pentru colaborare!

Sursă: http://anpd.gov.ro/web/anunt-referitor-la-exercitarea-dreptului-la-vot/

02.02. 2016 Stiri ONG

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.