Notice: bbp_setup_current_user was called incorrectly. The current user is being initialized without using $wp->init(). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 2.3.) in /var/www/web149/web/wp-includes/functions.php on line 3733 Chestionar privind situația actuală a organizațiilor persoanelor cu dizabilități din România | Dizabnet

Logo parteneri proiect 2015

CHESTIONAR PRIVIND SITUAŢIA ACTUALĂ A ORGANIZAŢIILOR

PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI DIN ROMÂNIA

Vă rugăm să ne acordaţi 30 de minute pentru a răspunde la întrebările de mai jos! Răspunsurile ne vor ajuta să stabilim, împreună cu dvs., modul cel mai eficient de colaborare şi sprijin, pentru a putea contribui la dezvoltarea unei platforme solide, active, puternice, de organizaţii din domeniul dizabilităţii.

Chestionarele completate se trimit pânâ în data de 19.05.2016 la adresa: szasztundecsilla92@gmail.com

Descarcă Chestionarul privind situația actuală a organizațiilor persoanelor cu dizabilități din România – aici.

Persoană de contact: 

Szász Tünde Csilla

Fundația Transilvană Alpha 

Asistent manager de proiect

Tel: 0741551240

E-mail: szasztundecsilla92@gmail.com

footer

Website realizat cu finanțare prin granturile SEE 2009 - 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org și www.fondong.fdsc.ro. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 - 2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.